NOIA

om noia

 

Hva er Noia?
En podcastserie om angst i 16 deler. Vi snakker om hva angst er, angsten for angsten, tvang og hva man kan gjøre som pårørende for å nevne noe.

Hvem har laget Noia? 
Noia lages av Vrang produksjon, ledes av meg, Christine Dancke, og gjestes av en rekke modige mennesker som deler sine erfaringer med angsten. Psykolog og forfatter Carina Poulsen er fagperson og medmenneske i alle episodene. Renate Hårklau har laget fantastiske illustrasjoner, Marte Vedde Blindheim, Elise Vatsvåg, Ruth Einervoll Nilsen, Anna Kristine Lund Valderhaug og Marte Gravem Isaksen har bidratt til det redaksjonelle arbeidet.

Hvorfor eksisterer Noia? 
Etter å ha googlet grundig etter historier å finne gjenklang i, bestemte jeg meg for at så fort angsten hadde stabilisert seg, skulle historien min deles. Det betydde så utrolig mye for meg å se at andre mennesker som hadde eller hadde hatt psykiske problemer klarte å være i arbeid. Dette utviklet seg videre til et ønske om å lage noe som kunne hjelpe andre, og sommeren 2017 fikk jeg støtte av Extrastiftelsen og Rådet for psykisk helse for å lage denne podcastserien. 

Hvem er med i Noia?
Mennesker mellom 20 og 62 år med ulik bakgrunn, med ulike jobber og fremtidsplaner. Gjestene deltar i kapittelet som handler om det som har tatt mest plass i deres angsthistorie. Vi snakker stort sett fra et «voksent» perspektiv (etter videregående), men vi håper og tror mennesker i alle aldre kan ha nytte av å lytte til Noia.

Hvor kan jeg høre på Noia?
iTunes, Spotify og andre steder hvor man hører podcast. Dersom du ikke finner oss i din foretrukne app - ta kontakt med oss på noiapodcast@gmail.com

Når slippes Noia? 
22. Januar 2018.

Hvem er Noia for?
Noia er for deg som er engstelig og vil føle deg mindre alene, som ønsker å finne inspirasjon i andres historier og for deg som er nysgjerrig og vil lære mer om angst, grensesetting og takknemlighet.

Kommer det mer?
Dersom det viser seg at publikum savner noe eller ønsker enda mer kunnskap om og delte erfaringer med angst, er det absolutt mulighet for at det kan komme mer. Denne boken lukkes ikke! Slike ønsker og tilbakemeldinger kan sendes til noiapodcast@gmail.com.

Hvor kan jeg følge med på Noia?
noiapodcast.no
facebook.com/noiapodcast
youtube.com/noiapodcast
@christinedancke
@vrangproduksjon